Ferie i Italien

 
Det kan godt være økonomien til tider har det hårdt i støvlelandet og man kan undre sig over det politiske system og de trafikale forhold, men har man først en gang sat sine fødder på italiensk grund er chancen for at man vender tilbage stor. Landet tilbyder alle de indgredienser der skal til for at gøre din ferie i Italien perfekt. Kig nærmere på siden og lad dig overbevise om hvorfor du bør opleve Abruzzo som er et af italinernes egne favoritsteder i månederne juli og august. 

Sotto il Castello

Gagliano Aterno

Sotto il Castello er ferielejligheder i Italien til den, der stiller krav til sin ferie i Italien og sætter pris på unik atmosfære. Lejlighederne er indrettet i forbindelse med et restaureret slot fra 1300tallet, og selvom ferielejlighederne er funktionelle og har moderne faciliteter er de stadig rustikke og de helt ideelle rammer for jeres næste ferie i Italien.

Lejlighederne ligger i en middelalderby, Gagliano Aterno, i de italienske bjerge lidt øst for Rom. Området er naturskønt og kan tilfredsstille både de som søger en aktiv ferie i det fri, og de der ønsker en fredelig ferie i Middelhavsatmosfære.

Gagliano Aterno ligger i 650 meters højde.

Malerkurser

Sæsoner

I løbet af sæsonen er vi med til at arrangere adskillige malerkurser under slottet. Klik videre for at læse mere om de forskellige undervisere og tidspunkter for de forskellige kurser. (Malerkursus Italien) Italiens klima er for det meste gæstfrit. Udlejning kan ske året rundt. Sommerferien er naturligvis helt ideel at tilbringe i Gagliano Aterno, men området byder på spændende oplevelser hele året rundt til jeres ferie i Italien.
Problemer med at se siden klik her   

Madlavningskursus

 
Elsker du italiensk mad og kunne du tænke dig at lære at tilberede nogle specielle retter med de ægte råvarer så læs mere her.  
 

 
 
 


Hold din ferie i Italien samtidig med at du er hjemme.
 

 

social media

   

 

Madkursus

Se vores tilbud på madkurser i Italien

 
 
 
 

Skiferie i Italien

Skiferie i Italien er ikke kun noget der foregår i Alperne. Appenninernes højeste tinder finder man i Abruzzo, og selvom antallet af pister ikke kan konkurrere med det nordlige Italien, er der rig mulighed for både alpin og langrend. 
 
 

 

Byferie i Rom

Vi kan ikke prale af at ligge i Rom, men afstanden til den evige stad gør, at vi er et billigere alternativ til Roms hoteller. Fra nabobyen Goriano Sicoli kan man tage toget direkte til Roms banegård Termini eller Tiburtina. 
 
 

 

Gå til toppen