Sotto il Castello

Omgivelserne

Sotto il Castello er ferielejligheder i Italien til den, der stiller krav til sin ferie og sætter pris på unik atmosfære. Lejlighederne er indrettet i forbindelse med et restaureret slot fra 1300tallet, og selvom ferielejlighederne er funktionelle og har moderne faciliteter er de stadig rustikke og de helt ideelle rammer for jeres næste ferie i Italien.

Lejlighederne ligger i en middelalderby, Gagliano Aterno, i de italienske bjerge lidt øst for Rom. Området er naturskønt og kan tilfredsstille både de som søger en aktiv ferie i det fri, og de der ønsker en fredelig ferie i Middelhavsatmosfære.

Gagliano Aterno ligger i 650 meters højde.

Malerkurser Sæsoner
I løbet af sæsonen er vi med til at arrangere adskillige malerkurser under slottet. Klik videre for at læse mere om de forskellige undervisere og tidspunkter for de forskellige kurser. (klik her) Italiens klima er for det meste gæstfrit. Udlejning kan ske året rundt. Sommerferien er naturligvis helt ideel at tilbringe i Gagliano Aterno, men området byder på spændende oplevelser hele året rundt til jeres ferie i Italien.

Sotto il Castello - Via Castello - 67020 Gagliano Aterno